Més esport

El Barceloneta tanca la Champions amb una derrota

Waterpolo. Lluita i perd a la piscina del Ferencváros, el primer del grup

Ferencváros 13 Zodicac Barcelon. 11

FERENCVÀROS TELEKOM:Vogel, Mandic (2), Nagy (1), Merkulov (2), Argyropoulos (1), Di Somma (1), Fekete, Vigvári (4), Nemet, Varga (1), Jansik (1), Damonte i Szakonyi.ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera, Sanahuja (3), Munárriz (2), De Toro, Larumbe, Pavillard (3), Zovic, Tahull (1), Perrone (1), Biel (1), Bustos i Porter.PARCIALS:3-3, 5-1, 1-3 i 4-4.ÀRBITRES:A. Franulovic (Croàcia) i P. Bouchez (França). Van excloure definitivament Bustos i van expulsar Aguirre.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va posar el punt final a la seva participació en la lliga de campions amb una derrota a la piscina del Ferencváros (13-11). L’equip mariner ja no podia accedir a la final a quatre i no s’hi jugava res en la darrera jornada. Malgrat això va lluitar fins al final i va reaccionar a un parcial de 5-1 en el segon quart que va encarrilar el triomf dels hongaresos, que necessitaven guanyar per ser primers del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)