Futbol sala

Jesús Velasco fa oficial la seva marxa del Barça

També oficialitza el seu comiat el tanca portuguès André Coelho

El tècnic del Barça Jesús Velasco ha fet oficial aquest matí a través d’un vídeo que aquest curs tancarà la seva etapa a la banqueta blaugrana, un secret a veus que corre des de fa setmanes. En la mateixa emissió també anuncia el seu comiat el tanca portuguès André Coelho. Tots dos, com el pivot brasiler Ferrão, acaben contracte el 30 de juny.

Les paraules de comiat

Aquestes han estat les paraules de Jesús Velasco en el seu comiat, tot i que encara restarà el play-off al títol de lliga com a gran repte en les últimes setmanes de temporada. “Hola culers! Estic aquí per comunicar-vos que aquesta serà la meva última temporada al Barça. Tot arriba a la vida i per la meva situació al final he decidit canviar de projecte. Per un costat és la meva carrera professional i és una decisió que m’ha costat molt de prendre.

He aportat el meu granet de sorra a aquesta gran història que té aquest gran club i aquest és el gran orgull. El fet de mirar enrere i veure tot el que hem aconseguit. També se’ns han escapat coses, però això és esport i no sempre surten les coses com voldries . Has de competir contra rivals que també tenen grans plantilles i que treballen molt bé. Això demostra el difícil que és guanyar. Aquests tres anys hem aconseguit moltes coses i ens hem de sentir molt orgullosos. Jo, al menys, ho estic.

Aquesta última temporada segurament hagi estat la més difícil de la meva carrera professional per la gran quantitat de lesions que hem tingut. Tot i així, hem estat lluitant per tots els títols i els que no hem aconseguit se’ns han escapat per poc. I encara ens queda la lliga i, per suposat, seria el millor comiat possible.”

I aquestes han estat les paraules d’André Coelho. “Us portaré sempre al cor. Us haig de dir que serà la meva última temporada aquí a Barcelona. He estat molt feliç aquí i he complert tots els meus somnis i objectius durant tres-quatre anys. He assolit molts títols i estic segur que he donat el millor de mí en tots els entrenaments, i en tots els partits.

Voldria donar les gràcies a tots els culers, a la nostra afició, als Dracs, que sempre han estat al meu costat, i tant de bo que aquest club continuï triomfant perquè seré un culer més. Visca el Barça!!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)