Futbol Americà

El Barcelona Dragons inicia la seva temporada a la lliga europea

L’equip de futbol americà iniciarà el seu periple per Europa aquest dissabte davant l’Helvetic Mercenaries

El Barcelona Dragons esta a punt d’iniciar la seva quinzena temporada en el futbol professional i la onzena en la lliga europea de futbol americà amb grans expectatives i novetats a la seva plantilla. L’equip català jugarà dissabte el seu primer partit de la temporada a casa de la conferència central al camp de l’Helvetic Mercenaries, la nova franquícia provinent de Suïssa.

Com a principal novetat, el Barcelona Dragons, que enguany jugarà a Badalona, va signar al quarterback americà Levi Lewis, qui prové de la lliga canadenca de futbol americà amb els Saskatchewan Roughriders i que, amb anterioritat, havia jugat amb els Seattle Seahawks que militen a la NFL. Més enllà del nou fitxatge, també cal destacar a jugadors com Jai Jackson, Khalid Adisa, Elvys Nunez, Derrick Brumfield o el debutant Eric Garcia.

Això significa que els Dragons comptaran amb una plantilla de veterans, però amb joves promeses que poden millorar al llarg de l’any, amb l’objectiu de fer un bon paper durant tot l’any. Amb això en ment, el propietari dels Dragons, Jason Robinson, destaca el bon treball que s’ha fet durant aquests mesos.

“L’equip tècnic ha fet un gran treball desenvolupant els nostres jugadors al llarg de les últimes setmanes i no puc esperar el resultat. Tenim entrenadors i directius molt intel·ligents, molt apassionats i molt honorables donant suport al Dragons 2024”, va dir el màxim responsable dels Dragons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)