Tennis

Derrota inesperada de Djokovic a Ginebra contra el txec Machac

El txec de 23 anys Tomas Machac (44è de l’ATP) ha donat avui la sorpresa en la primera semifinal de l’ATP 250 de Ginebra i ha derrotat al serbi Novak Djokovic (1) per 6-4, 0-6 i 6-1. Machac jugarà la final demà dissabte contra el vencedor del partit entre el noruec Casper Ruud (2) i l’italià Flavio Cobolli. Djokovic ha demanat la presència del metge del torneig al final del primer set.

El serbi, que dimecres va fer 37 anys, ha inclòs Ginebra a corre cuita en el seu calendari tot just abans d’iniciar la defensa del títol de Roland Garros, torneig que arrenca diumenge, per millorar les seves sensacions sobre terra batuda després d’una derrota sagnant al Masters 1.000 de Roma contra el xilè Alejandro Tabilo. Marxa, però, encara amb més dubtes, amb només nou partits jugats sobre argila –6-3–i cap títol. Dimarts, debutarà davant del francès Pierre-Hugues Herbert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)