Futbol sala

Festa completa al Palau

Futbol sala. El Barça sobreviu en el primer assalt dels quarts de final contra el Manzanares en l’homenatge a Ferrão, André Coelho i Jesús Velasco

Barça (1) 4 Manzanares (0) 3

BARÇA:Dídac, Antonio, Matheus, Erick, Pito –cinc inicial–; Feixas (p.s.) Puigvert, Adolfo, André Coelho, Touré i Catela.QUESOS HIDALGO MANZANARES:Antonio Navarro, Deivão, Álvaro López, Cortés, Juan Emilio –cinc inicial–; Antoñito, Gallo, Raúl Campos, Javi Alonso, Daniel.GOLS:1-0 (9’) Touré. 1-1 (11’) Raúl Campos. 2-1 (11’) Pito. 2-2 (13’) Raúl Campos. 2-3 (34’) Raúl Campos. 3-3 (35’) Coelho. 4-3 (39’) Coelho.

El Barça, un altre cop condicionat per les baixes, va tornar a oferir la seva versió de supervivència per superar el Manzanares per la mínima (4-3) i sumar el primer punt de l’eliminatòria de quarts de final al títol de lliga. Touré, Pito i André Coelho (2), tots dos en la segona part, van ser els autors dels gols blaugrana. Precisament, el tanca portuguès va ser un dels homenatjats al final del partit, juntament amb Ferrão i el tècnic Jesús Velasco, que no continuaran a l’equip el curs vinent. El segon partit de l’eliminatòria es jugarà dilluns a Manzanares.

El Barça de la primera meitat va tenir dues cares. Directe i resolutiu en atac i tou i amb llacunes en defensa. Amb galons de primer equip, Touré, amb un toc subtil i encreuat, va obrir el ball (9’) i va culminar un contraatac molt ben servit per Matheus. Una errada en el servei de córner d’Antonio va impulsar el gol de l’empat de Raúl Campos (11’). El Manzanares amb prou feines va tenir temps de celebrar-ho perquè en l’acció posterior va marcar Pito (11’) després d’una jugada de triangulació amb Antonio i Puigvert com a protagonistes. Un altre cop una badada defensiva va permetre que el conjunt manxec restablís l’equilibri. Campos (13’) va anotar el seu segon gol després d’un servei de banda i va signar el 2-2 del descans.

En la segona meitat es va repetir la història. El Barça combinava bones accions ofensives amb errors en defensa. Campos (34’) rubricava el trio de gols en una pèrdua local en la sortida de pilota. El Barça estava contra les cordes. L’aparició de Pito i la connexió amb Coelho van ser providencials. L’empat va ser gairebé de rebot i en el gol del triomf el tanca portuguès només va haver d’empènyer la pilota després d’una bona jugada des de l’extrem del pivot de Chapecó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)