Triatló

Judith Corachán guanya el títol estatal de llarga distància

La barcelonina s’ha imposat amb 9h23:18

Judith Corachán de l’ANB Triathlon Team ha guanyat el títol estatal de llarga distància elit femení que s’ha disputat a Oropesa del Mar. La barcelonina ha ocupat la primera posició després de fer els 3.900 m de natació els 180 km en bicicleta i els 42 km de cursa a peu en 9h23:18. Judirth Corachán ha superat per més de 25 minuts la segona classificada que ha sigut Steffie Le Benezic, del Peñota Dental Alusigma, amb 9h48:28. La tercera plaça i el subcampionat estatal ha estat pea Cristina de La Torre, del Peñota Dental Alusigma, amb 10h06:03, mentre que Carolina Fernández, del ANB Triathlon, ha completat el podi estatal i ha estat quarta de la cursa amb 10h12:38.

Judith Corachán ha explicat després de la cursa: “Fins a la mitja marató tot anava bé, però després vaig començar a patir a nivell muscular. La bici va ser clau per assegurar-me el triomf. Estic molt agraïda per l’ànim del públic, ha estat espectacular”. El títol de la categoria masculina l’ha guanyat Paco de la Paz, de Tri Infinity Móstoles amb 8h17:23. L’ANB Triatlon de Judith Corachán ha guanyat el títol per clubs femenins.