Esport i política

MES ESPORT / JOCS MEDITERRANIS

Més equipaments, menys presses i les mateixes subseus

Els equipaments esportius, el gran cavall de batalla d'uns jocs mediterranis, quedaran afectats positivament si finalment Tarragona és l'escollida pel 2017 en comptes d'haver guanyat ahir. Ballesteros va confirmar que Tarragona remodelarà el nou estadi del Nàstic i que també farà el segon pavelló, que en principi hauria estat destinat a l'equip de voleibol del Sant Pere i Sant Pau i que no tenia cabuda pel 2013. També es recupera la idea de fer el centre aquàtic a la zona de Camp Clar i en canvi pel 2013 s'hauria construït una piscina olímpica descoberta.

Pel que fa a la vila mediterrània, que ara s'hauria situat al Complex Educatiu de Tarragona, amb uns apartaments modulars que posteriorment s'haurien traslladat a l'Aràbia Saudita, es recupera la idea inicial. Tarragona mirarà de construir-la de manera convencional per poder reaprofitar posteriorment els habitatges. En aquest sentit, Ballesteros considera que l'ajornament permetrà superar una mica més la crisi i tenir més facilitat per implicar el sector empresarial en el projecte. Fins ara Tarragona havia recollit 4 milions d'euros a través de convenis amb les empreses. L'alcalde també es va referir al temps com un element molt important per dur a terme les obres sense presses.

Tarragona, per tant, recuperarà el dossier que havia confegit amb vista al 2017, tot i que també premiarà la fidelitat de les quatre noves seus que havia inclòs en la proposta d'emergència del 2013. Valls, Torredembarra, Constantí i la Selva del Camp, per tant, continuaran en principi com a seus, fet que implicarà canvis en relació al programa esportiu del 2017. De fet, quan es va fer el dossier ja es va deixar clar que sempre hi podria haver variacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)