Més esport

Márquez es recupera i estarà a punt per a Xest

Motociclisme. Les proves mèdiques d'ahir van ser satisfactòries i semblen assegurar la presència del pilot a la decisiva cursa de València

El pilot de Cervera Marc Márquez segueix recuperant-se de les lesions sofertes en els entrenaments del passat gran premi de Malàisia. Ahir va visitar el doctor Xavier Mir i se li van fer diferents proves per saber el seu estat de salut. A falta de saber el comunicat oficial d'avui, sembla ser que no hi haurà problema perquè pugui disputar en condicions l'últim i definitiu gran premi de València, que tindrà lloc d'aquí a dos caps de setmana.

Per la seva banda, el barceloní Àxel Pons seguirà durant el dia d'avui, com a mínim, ingressat a l'UKM Medical Center de Kuala Lumpur recuperant-se de la caiguda que va patir durant la carrera de Moto2 de diumenge. A Pons li van practicar ahir una ressonància magnètica per analitzar amb més detall els efectes del fort cop que es va fer al cap. Aquesta nova prova va confirmar que està en bones condicions, encara que pateix un petit hematoma cerebral, i per prevenció l'han fet estar ingressat vint-i-quatre hores més, en espera de poder-li donar l'alta. S'espera que agafi l'avió de tornada demà al vespre, o com a molt tard, dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)