Voleibol

Cinc catalans per al preolímpic de Poprad

Voleibol. Altayó, Rocamora, Llenas, Pérez i Sugranyes, en la llista de Fernando Muñoz

Les renúncies del Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i del FC Barcelona han deixat orfe d'equips del Principat en la superlliga, però tot i així es manté una destacable presència de jugadors catalans en la categoria, que s'ha traduït també en la selecció espanyola que participarà en el preolímpic continental de Poprad (Eslovàquia), del 21 al 27 de novembre. Els escollits són Marc Altayó i Daniel Rocamora, del Sòria, Francesc Llenas i Josep Miquel Sugranyes, del Terol, i Iban Pérez, de l'Unicaja Almeria. La convocatòria de Fernando Muñoz la completen Guillermo Hernan (Olstzyn), Sergio Noda (Citta Castello), Manuel Sevillano i Fran Rodríguez (Terol), Gustavo Delgado, Andrés Villena, Víctor Viciana i Borja Ruíz (Unicaja), Jorge Fernández (Nantes), Marlon Palharini (Antwerpen) i Aaron Gámiz (Sòria).

Els setze convocats es concentraran a Guadalajara a partir del 7 de novembre i els rivals d'Espanya per a l'única plaça vacant per al preolímpic europeu són Àustria, Eslovàquia, Montenegro, Estònia i Turquia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)