Esport i política

Insulten les patinadores d'Olot perquè lluïen l'estelada

Les noies van ser increpades per un individu quan es feien una foto també amb la senyera i la bandera de la ciutat

Va ser envestit amb un carretó

Un passatger va insultar ahir al matí les patinadores del Club de Patinatge Artístic d'Olot a l'aeroport del Prat de Barcelona, quan es feien una fotografia amb una estelada, una bandera catalana, una bandera de la ciutat i les medalles de subcampiones del món de grups de xou de grans, que portaven del mundial disputat a Auckland (Nova Zelanda).

L'individu en qüestió, que anava a recollir les seves maletes, va proferir insults com “putos separatistes”, mentre s'obria pas entre el grup trepitjant les banderes per anar a buscar el seu equipatge. Les noies es van posar en grup a la zona on hi havia la cinta transportadora de les maletes. No en va tenir prou amb insultar-les i va intentar agredir amb el carro ple de les seves maletes el grup. Va passar per sobre del peu del president, Joan Fàbrega. Això no obstant, no li va caldre atenció i ningú més no va prendre mal. El grup va ser escortat fins a l'autocar per agents de la Guàrdia Civil. Les noies del patinatge artístic competeixen en el mundial per Espanya perquè la federació de patinatge espanyola no els ho deixa fer per Catalunya, tal com el club ha reclamat diverses vegades. Les noies van ser homenatjades ahir per l'Ajuntament d'Olot per haver obtingut amb Alter ego el subcampionat mundial de l'especialitat rere el Reus Esportiu. Van arribar a la sala de plens de Can Joanetes acompanyades per un grup de percussió. Allà les esperava l'alcalde, Josep Maria Corominas (CiU), i diversos regidors del consistori, a part dels familiars i amics.

El club prefereix sortir en els mitjans de comunicació per l'èxit esportiu i no pas per fets com els del Prat
Joan Fàbrega
President del CP Olot

Bordas, rebut amb l'estelada

Kevin Bordas va rebre un homenatge en la seva arribada a Palafrugell després d'haver acabat campió del món júnior en la combinada de patinatge artístic i subcampió en la categoria lliure. En la fotografia, Fructuoso, l'entrenadora, és la segona per l'esquerra i Bordas, el quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)