Esport i política

El CSD vol fusionar federacions

Política esportiva. Les subvencions del govern espanyol passaran dels 47 als 31 milions d'euros el 2013, fet que ha provocat el pànic en el sector esportiu espanyol

La magnitud de la retallada en les subvencions a les federacions espanyoles (de 47 milions a 31 milions d'euros) obligarà el Consell Superior d'Esports (CSD) a aplicar mesures contundents el 2013 per evitar un enfonsament total de l'esport espanyol. L'organisme ja ha rebut els plans de viabilitat de gairebé totes les federacions, documents a partir dels quals elaborarà la nova ordre ministerial sobre els criteris per repartir les subvencions el 2013. El president del CSD, Miguel Cardenal, no descarta la fusió d'algunes federacions, a banda d'elaborar un catàleg de modalitats d'interès estatal.

Les federacions, les olímpiques i no olímpiques, han mantingut en els últims mesos diferents contactes per fer veure al CSD que el model actual està esgotat i que en fa falta un de nou per buscar fórmules que evitin una dependència tan gran de les subvencions públiques.

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, treballa, per la seva banda, en una mesura desesperada: trobar una línia de crèdit amb entitats financeres que eviti el col·lapse total de l'economia de les entitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)