Esport i política

L'esport femení vol més

Política esportiva. La primera Jornada d'Esport Femení subratlla el “potencial i prestigi” de l'esport català femení

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, van inaugurar ahir la primera Jornada d'Esport Femení al Museu Melcior Colet. Dones i esport: nosaltres també hi som!!! és, per sobre de tot, una reivindicació i, alhora, la veu d'un sector en un estat de creixement imparable però que encara és infravalorat en certs aspectes.

Persones expertes, esportistes i entrenadores van participar en la jornada i van reflexionar sobre la rellevància social i la situació de les dones en l'esport, una combinació amb molta projecció i expectatives de futur.

L'acte va constar d'un vessant més formatiu que es va desenvolupar al matí i d'una part dedicada a l'esport federat que es va dur a terme a la tarda. En total cent persones es van inscriure a la jornada per participar-hi.

El secretari general de l'Esport rebrà avui el CN Sabadell, doble campió de la copa d'Europa de waterpolo femení, en un acte de reconeixement a la gran tasca que ha fet l'equip, que aquesta temporada també s'ha proclamat campió de la copa de la Reina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)