Rugbi

Els Pumas, desbocats

Rugbi. L'Argentina esclafa Geòrgia en la segona part i obté el primer triomf en el mundial el dia abans d'un esperat Anglaterra-Gal·les

L'Argentina va aconseguir el primer triomf en el mundial d'Anglaterra en superar de manera contundent Geòrgia (54-9), que havia donat la sorpresa en el seu primer partit amb una victòria contra Tonga. L'equip europeu va resistir bé les envestides dels sud-americans en la primera part (14-9), però, en la segona, el joc sense fissures dels Pumas se li va fer una muntanya.

L'Argentina va fer set marques i va sumar el punt de bonificació ofensiva, i l'equip sembla que no tindrà problemes per segellar el segon lloc del grup C rere els All Blacks.

A Anglaterra tothom està pendent avui del partit a Twickenham entre la selecció local i Gal·les en el grup de la mort. Qui perdi quedarà pràcticament fora de la lluita pels quarts de final. Les nombroses baixes dels gal·lesos fan que les apostes donin Anglaterra com a favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)