Rugbi

El primer triomf, la permanència virtual

Rugbi. El GEiEG supera 31-17 el CRAT i podria arribar salvat a l'última jornada, en un duel que havia de ser caixa o faixa

El punt bonus defensiu de fa dues setmanes a casa amb el Getxo ja va suposar un punt d'inflexió per al GEiEG, que després de les tres primeres jornades es veia jugant-se la permanència a la divisió d'honor femenina l'última jornada a Palau, amb l'Hortaleza i en un partit a caixa o faixa, perquè qui perdia baixava. Per això el punt del dia 7 i els cinc d'ahir donen la permanència virtual a les grupistes, sempre que el cuer no en sumi cap ni avui –juga al camp de l'Scrum (tercer, amb 2-2)– ni d'aquí a quinze dies en la penúltima jornada a casa amb l'INEF Barcelona (líder, 4-0).

“Ha sigut un partit com esperàvem, el plantejament ens ha sortit bé perquè sabíem que les havíem de pressionar a dalt i que podíem avançar i guanyar metres. Però ens ha suposat un desgast molt important a la davantera i ens ha obligat a fer un canvi d'estratègia”, sintetitzava Coral Vila, que veia com el conjunt grupista “agafava aire” amb aquest primer triomf. I això que després del 5-0 inicial (Judith Vélez, 5'), les gallegues van capgirar el resultat 5-7 després d'una mala sortida local. Sophie Magro (10-7) i Àfrica Félez (12-7) van permetre al GEiEG marxar al descans al davant i, després, ampliar l'avantatge amb la segona marca de Magro (17-7, 42'), primer, i la de Marta Cabané (22-7) amb transformació de Félez (24-7), després. El CRAT va ajustar el resultat en una fase caòtica per al GEiEG (24-17), però Félez es va esmunyir per tancar el resultat amb una marca i la seva posterior transformació (31-17).

ELS VESTIDORS

Ha sigut un partit com esperàvem, el plantejament ens ha sortit bé. Però ens ha suposat un desgast a la davantera i hem hagut de canviar-lo
La línia de tres quarts ha fet un dels millors partits de la temporada, però en defensa encara tenim problemes
Coral Vila
entrenadora geieg
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)