Esport i política

Figueras garanteix “seguretat jurídica”

Política esportiva. El govern donarà solucions als inscrits en el registre de professionals de l'esport després del recurs de l'Estat al TC

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, va garantir la “seguretat jurídica” als professionals de l'esport federat en la trobada que va mantenir ahir amb representants d'algunes de les principals federacions i amb el president de la UFEC, Gerard Esteva, per analitzar la situació creada arran de la decisió del govern espanyol de recórrer al Tribunal Constitucional contra alguns articles de la reforma de la llei sobre l'exercici de les professions de l'esport. El govern manté fins al 31 de desembre l'ampliació del termini –que s'acabava l'1 de gener del 2015– perquè tècnics i professionals adaptin les titulacions a la llei, tot i que ha plantejat que es pugui ampliar la moratòria.

Figueras també va anunciar que el govern farà una anàlisi jurídica de les afectacions directes que tindrà el recurs presentat per l'Estat per tal de donar solucions a la vuitantena de sol·licituds d'inscripció al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya a partir del moment en què es va modificar la llei, així com per abordar les peticions que arribin a partir d'ara.

Comissió mixta

També es va acordar posar en marxa una comissió mixta entre el govern i les federacions per aprofundir en la presa de decisions sobre aquesta situació. També s'estudiaran possibles afectacions que pugui tenir el recurs en els professionals d'altres àmbits del sector esportiu, com ara els no federats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)