Més esport

jjoo de rio

rem

Boada i Cid, a semifinals

Rem. Van ser segones en la seva sèrie de dos sense timoner i demà al migdia intentaran entrar a la final. Sigurbjörnsson i Vela van ser quarts en la repesca, en la qual només passaven tres

Anna Boada i Aina Cid es van classificar ahir per a les semifinals de dos sense timoner després de ser segones en la seva sèrie –la tercera de les tres disputades– i acreditar el sisè millor temps. Boada (Olímpic Barcelona) i Cid (CN Amposta) van fer els 2.000 metres amb un temps de 7:12 i van entrar darrere les nord-americanes Felice Müller i Grace Luczak (7:05.14), posseïdores del segon millor registre. El millor el van fer les britàniques Helen Glover i Heather Stanning, campiones olímpiques i del món, i que des que van guanyar el primer or per a la Gran Bretanya en rem femení el 2012 no han perdut cap regata. La semifinal és demà a les 13.30 h (hora catalana).

Pau Vela i Alex Sigurbjörnsson, en canvi, van quedar fora de les semifinals. Cinquens i últims de la seva eliminatòria dissabte, eren segons de la repesca, però en els darrers 500 metres van ser superats per Sèrbia, que va passar a les semifinals juntament amb Holanda i els EUA. Sigurbjörnsson i Pau Vela van fer 6:40.47 i van quedar fora per 4 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)