Hoquei sobre herba

jjoo de rio

Hoquei sobre herba

El camí ja fa massa pujada

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol femení perd contra Nova Zelanda en el tercer partit de la fase de grups de la competició olímpica i necessita un miracle per accedir als quarts

Grup A
Jornada 1

La selecció espanyola es va complicar ahir la vida i les aspiracions a ser als quarts de final del torneig d'hoquei sobre herba olímpic. El camí ja fa massa pujada quan només queden dos partits –contra Corea del Sud i Alemanya (avui, 22 h)– per acabar la fase de grups i el tall el marca la Xina, que té quatre punts i un partit menys que ha disputat aquesta matinada contra Holanda. El paper que està fent el combinat que dirigeix Adrian Lock no ha estat fins ara dolent, però la falta de gol és del tot alarmant. Ahir, en el darrer sospir del partit contra Nova Zelanda, Carlota Petchamé va aconseguir la primera diana del combinat espanyol en 180 minuts de joc. Potser trencar el gel de la relació amb el gol servirà per fer un salt endavant i lluitar, encara que sigui molt complicat, per assolir el bitllet per a quarts de final. Ahir, el combinat espanyol va fer un inici molt bo i va disposar de les dues primeres ocasions de
penal córner en els primers minuts. Sense
encert però amb valentia, Espanya va dominar el duel en els primers compassos, però no va evitar que Nova Zelanda donés un parell d'ensurts. Carola Salvatella va tenir l'oportunitat més clara del partit, però va errar a l'hora de definir un un contra un amb la portera rival. Com acostuma a ser habitual, el desencert en la resolució del penal córner el va pagara car Espanya, que va veure com en la primera oportunitat Nova Zelanda va fer el 0-1. Van anar perdent pistonada les jugadores espanyoles, que van veure com les neozelandeses, en l'inici del darrer quart, feien el segon gol, que deixava el partit vist per s sentència. Només una diana de Carlota Petchamé en l'últim sospir del partit va maquillar un resultat que deixa Espanya molt lluny dels quarts de final. El camí ja fa massa pujada.

NOVA ZELANDA2
ESPANYA1

NOVA ZELANDA: Whitelock, Merry, Webster, Rutherford, Neal, Charlton, Cocks, Flynn, Keddell, Michelsen i McClaren –onze inicial– Thompson, Pearce, Harrison, Smith i Hayward. ESPANYA: López de Equilaz, Guitérrez, Ybarra, Petchamé, López, Riera, Pérez, Comerma, Oliva, Garcia i Magaz –onze inicial– Salvatella, Bonastre, Guinea, Giné i Jiménez. GOLS: 1-0 (21') Kelsey Smith. 2-0 (50') Kelsey Smith. 2-1 (60') Carlota Petchamé. ÀRBITRES: Presenqui i Eskina.

Bèlgica avalua el nivell espanyol

Aquesta tarda (18.30 h), Bèlgica, que també compta els seus partits per victòries com la selecció espanyola, avaluarà el nivell de forma d'un combinat estatal que s'ha guanyat a pols les mirades de la gent. Els homes de Fred Soyez, que ja han guanyat el Brasil, Austràlia i Nova Zelanda, buscaran un quart triomf que els acosti a la primera posició del grup A, fet que donaria als espanyols un enfrontament de quarts de final més accessible. El combinat belga, que en els últims anys ha fet un salt qualitatiu més que considerable, està situat en el lloc número 6 del rànquing de la Federació Internacional d'Hoquei Sobre Herba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)