Natació

Quart lloc, la referència

Natació sincronitzada. Gemma Mengual i Ona Carbonell es van classificar darrere de Rússia, la Xina i el Japó en la rutina lliure

Gemma Mengual i Ona Carbonell hauran de progressar per afegir una nova medalla al seu llorejat palmarès després de la quarta posició d'ahir en l'estrena amb la rutina lliure. L'exercici del duet català va rebre una puntuació de 93.7667, lluny de les russes Natalia Ixtxenko i Svetlana Romaixina (98.0667), però també de les xineses Xuechen Huang i Wenyan Sun (96.0667) i de les japoneses Yukiko Inui i Risako Mitsui (94.4000), amb qui es disputaran el bronze. La Ucraïna d'Anna Tarrés va ser cinquena. El més positiu és que el preliminar d'ahir no compta per a les medalles. Avui disputaran la rutina tècnica i demà, la final de la lliure.

Els organitzadors van haver de treballar contra rellotge per substituir l'aigua, que s'havia tornat verda a causa d'una reacció química dels productes de manteniment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)