Tennis

jjoo de rio

Tennis

Andy Murray fa història amb el seu segon or

Tennis. L'escocès venç Del Potro en una final agònica, després de quatre hores de joc (7-5, 4-6, 6-3 i 7-5) i repeteix l'èxit de Londres

Èpica, emoció, intensitat i tennis al límit. Així ha estat l'agònica final entre l'escocès Andy Murray i l'argentí Martín Del Potro, amb victòria pel primer en quatre hores per 7-5, 4-6, 6-3 i 7-5. És el segon or consecutiu del britànic, ja que va guanyar a Londres 2012. Ningú ho havia aconseguit fins ara.

Murray, segon favorit del torneig, ha portat fins a l'extenuació física al seu rival. Un Del Potro esgotat, trencat, s'ha abraçat al final del darrer punt a la xarxa al campió olímpic a Rio. El jugador que va eliminar a Djokovic i Nadal, no va poder reprimir les llàgrimes a la pista central del Centre Olímpic de Rio.

Amb un públic enfervorit i entregat, al dramàtic encontre hi ha hagut de tot. De fet, al tram final hi ha hagut més trencaments de servei que serveis guanyats, amb molts intercanvis llargs i profunds. Un patiment per a tots. Tot, a un quart set brutal, sense temps ni capacitat per respirar.

Murray ha trencat ràpidament el partit al principi amb el 4-1 inicial. La bona reacció de Del Potro ha estat estèril. Al segon, la recuperació s'ha confirmat amb el servei autoritari del sud-americà (4-6). Però la relaxació al següent l'ha pagat cara. Al quart ha arribat el drama. Tot i posar-se l'argentí per davant amb 5-3 amb la seva dreta espectacularment dominant, Murray s'ha ficat de nou en el partit i en el intercanvi de cops final, sense forces, el talent de l'escocès ha triomfat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)