Atletisme

Cinquè or per a Felix

Atletisme. La velocista nord-americana s'afegeix a la festa de l'equip dels 4x100 metres del seu país, que s'imposa a Jamaica amb un nou rècord olímpic (41.02)

Allyson Felix va ser derrotada en la recordada final dels 400 m, en la qual Shaunae Miller (Bahames) va caure sobre la línia d'arribada. Ahir, però, es va rescabalar formant part del relleu dels EUA dels 4x100 m, que va aconseguir el triomf. Felix es va convertir d'aquesta manera en la primera dona que aconsegueix cinc ors en la història olímpica.

El quartet, completat per Tianna Barboletta, English Gardner i Tori Bowie, va enlluernar amb la segona millor marca de tots els temps: 41.02. Un or, el sisè consecutiu i l'onzè de la seva història per al país nord-americà, que va ser possible gràcies a la polèmica requalificació prèvia de l'equip format per Tianna Bartoletta, Allyson Felix, English Gardner i Tori Bowie, que van triomfat a la final corrent pel carrer 1. Jamaica, amb la doble campiona Elaine Thompson com a figura, es va haver de conformar amb la plata davant de la Gran Bretanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)