Més esport

Joel, rebut com un heroi

Taekwondo. El medallista és aclamat a Figueres com un heroi en una rebuda que va començar amb un autobús ple de familiars i amics que el van anar a buscar al Prat

Joel González, medallista de bronze en la categoria de 68 quilos, va tenir una homenatge com cal a l'ajuntament de Figueres, on va ser rebut per l'alcaldessa de la ciutat, Marta Felip, i va saludar des del balcó els seus seguidors, que es van aplegar a l'entrada del consistori. González ja havia estat campió olímpic a Londres en la categoria de 58 quilos. En l'acte també hi van ser els pares i l'àvia de l'esportista.

L'Ajuntament de Figueres havia organitzat al migdia un autobús on alguns amics i familiars de l'esportista altempordanès van anar a rebre'l a l'aeroport del Prat, on va aterrar amb molts altres medallistes catalans a Rio. González ja havia rebut un primer bany de masses a l'aeroport de Madrid, on les autoritats del govern espanyol van rebre els medallistes amb tots els honors.

L'Ajuntament, que durant els Jocs va posar una pancarta en què li donava suport, va calcular que unes tres-centes persones van rebre el medallista olímpic, que va brindar amb cava pel seu èxit esportiu. González va néixer a Figueres fa 26 anys, tot i que ara viu al CAR de Sant Cugat. L'esportista sempre s'ha considerat també de Vilafant, on el seu pare té el gimnàs Tae Sport, on es va iniciar en el taekwondo. Per això l'Ajuntament de Vilafant, com ja va fer el 2012 després de l'or de Londres, també li farà una rebuda oficial.

Gonzálezva dir en aterrar a Madrid que la rellevància de la medalla de bronze li semblava més gran a mesura que anaven passant les hores. “Ara sembla que hagi guanyat la d'or”, va dir. El figuerenc també va mostrar-se satisfet de les mostres de reconeixement que està rebent a tot arreu: “Han estat dos anys molt difícils i en les semifinals vaig perdre contra un rival que estava en un estat de forma impressionant.”

BRONZE DAURAT

“Amb les hores m'adono que aquesta medalla de bronze és com una d'or”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)