Més esport

esports

reconeixement

Avui, el dia de Craviotto

El doble medallista a Rio Saül Craviotto (1984) rebrà avui un homenatge a Lleida pels seus èxits als Jocs Olímpics que l'han convertit en l'esportista català més condecorat de la història, amb quatre medalles, en tres Jocs Olímpics diferents. L'alcalde, Àngel Ros, presidirà l'acte de reconeixement, que començarà a la tarda amb una rebuda al Centre Municipal de Piragüisme que porta el nom del palista.

Un cop la família i els membres i practicants del club hagin rebut Craviotto, es desplaçaran fins a la Paeria amb un bus descobert. Allà hi haurà una recepció oficial encapçalada per Àngel Ros i altres autoritats locals. El reconeixement continuarà al saló de sessions, on l'alcalde, en nom de la ciutat, felicitarà Craviotto i els altres esportistes olímpics de Lleida, el genet Albert Hermoso (Os de Balaguer) i l'atleta Abdelaziz Merzougui.

Craviotto va guanyar a Rio la prova de K2 200 amb Cristian Toro i va ser bronze en la prova de K1 (200 m), prova en què quatre anys abans, a Londres, havia guanyat la medalla de plata. En el seu debut olímpic, a Pequín, amb només 23 anys, va guanyar l'or en el K-2 de 500 m fent parella amb el gallec Carlos Pérez Rial.

Organitzar l'homenatge no ha estat fàcil ja que el campió olímpic viu ara a Gijón amb la seva família, on està oficialment destinat com a agent de policia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)