Més motor

Xavi Pinsach s'incorpora al mundial de Supersport

Motor. Disputarà les tres últimes proves amb l'equip italià Lorini, amb el qual ja va fer una cursa el 2015 i que el té en compte per al 2017

Xavi Pinsach (Porqueres, 1996) disputarà les tres últimes curses del mundial de Supersport (Magny-Cours el 2 d'octubre, Jerez el 16 i Qatar el 30) amb una tercera Honda CBR 600 RR de l'equip italià Lorini, amb el qual ja va disputar la penúltima cursa del mundial 2015, amb l'onzè lloc i els primers punts com a premi.

Lorini té dos pilots més, prou experimentats, l'alemany de 27 anys Kevin Wahr (9è lloc com a millor resultat de l'any) i l'italià Ayrton Badovini, de 30 anys i amb una victòria a Sepang. Els vol contrastar amb Pinsach, en qui pensa per a l'hora de decidir la seva formació per al 2017. El gironí ja coneix la moto i també Magny-Cours –on va córrer l'any passat amb Lorini– i Jerez.

Pinsach disputa ara el CEV amb la moto de Supersport d'ETG Racing després d'haver abandonat el FIM CEV de Moto 2 per falta d'entesa amb l'equip Targobank. També ha guanyat les 24 hores de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)