Dakar

motociclisme

Honda, més catalana

Motor. HRC ha traslladat la seu de l'equip de raids a la factoria de Santa Perpètua de Mogoda, a prop del seu primer pilot, Joan Barreda

Les Honda 450 CRF de raids tenen des de fa uns dies la seva nova casa a la factoria Montesa-Honda de Santa Perpètua de Mogoda, on HRC ja té la base de l'equip de trial i també una de les seus del de Moto GP. La decisió s'ha pres per motius logístics –tenir la fàbrica al costat és un avantatge–, climàtics i també per proximitat amb els seus pilots, sobretot el líder de l'equip, Joan Barreda, de Torreblanca.

Les motos, el material i altres vehicles embarcaran dijous a Le Havre camí cap a l'Argentina. En el pròxim Dakar l'equip HRC tindrà cinc pilots. A més de Barreda (33 anys), hi competiran el portuguès Paulo Gonçalves (37), el francès Michael Metge (37), l'argentí i revelació de l'edició del 2015 Kevin Benavides (27) i el californià Ricky Brabec (25). Aquests dos últims van ser els únics absents en la jornada de portes obertes d'ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)