Motociclisme

Gran exhibició de Xavi Vierge

Moto 2. El pilot de Castellbisbal protagonitza un gran duel amb Pasini en l’intent de prendre-li la victòria en les últimes voltes

Xavier Vierge (Kalex) va igualar el seu millor resultat en el mundial de Moto 2 aconseguint el segon lloc a l’Argentina. És també el segon podi de la seva trajectòria, amb el plus que ahir va lluitar per la victòria fins a l’últim revolt.

De seguida es va formar un grup de cinc, format per Baldassari (Kalex), Vierge, Oliveira (KTM), Pasini (Kalex) i Àlex Márquez (Kalex), que va remuntar a la sortida. No obstant, el quintet es va anar reduint. Primer Márquez es va tocar amb Oliveira a l’intentar passar-lo i va caure al sisè lloc i Vierge a la volta 3, va intentar un arriscat avançament a Baldassarri.

Però Vierge tenia ritme i va anar retallant diferències i avançant pilots. A dues voltes del final semblava que Pasini i Vierge s’escapaven i es jugarien la victòria, però Oliveira s’hi va enganxar. El català ho va intentar fins als metres finals, però l’últim intent, en l’última frenada, no tenia bon pronòstic.

Márquez va ser cinquè en el seu GP número 100. En l’últim moment va provar de sobrepassar sense èxit Baldassarri.

He pogut córrer des del principi fins al final i gestionar la situació quan m’avançaven
Mattia Pasini
Ho he intentat tot. He intentat avançar Pasini en l’última revolt, però m’ha estat impossible
Xavi Vierge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)