Trial

Bou, a punt per celebrar un altre títol mundial

Motor. El pilot de Piera en fa prou amb un segon lloc demà en el Gran Premi de la Gran Bretanya per assegurar-se el dotzè títol mundial de trial, el 24è incloent-hi els de categoria ‘indoor’

El mundial de trial es reprèn aquest cap de setmana amb la cita de Silsden (Anglaterra) i amb la possibilitat que el pilot de Piera Toni Bou (Montesa) aixequi el seu dotzè títol mundial, el número 24 comptant els que té en la categoria indoor. Bou en fa prou diumenge amb el segon lloc per assegurar-se el títol ja que els seus principals rivals, Jeroni Fajardo i Jaume Busto (Gas Gas), estan a 23 i 26 punts, respectivament. Bou també en farà prou amb un tercer lloc si Fajardo no aconsegueix la victòria.

El campió, que va tenir un inici discret de campionat, ha guanyat cinc de les set proves i, de fet, ha arribat a les cent victòries i ha superat el rècord de Doug Lampkin, un dels pocs que li quedaven per establir en el campionat del món.

Des del 2012 Bou s’ha imposat en totes les proves disputades a Anglaterra, onze, a les quals s’han de sumar les quatre que va obtenir entre el 2007 i el 2010. “Aquestes setmanes de relax m’han anat molt bé per recuperar-me de la lesió al genoll que em vaig fer a Bèlgica; estem preparats per afrontar les dues proves finals, en què es decidirà el campionat”, va assenyalar Toni Bou al web del seu equip.

El Gran Premi començarà avui amb els entrenaments. La Q1 està prevista per a la 13 h i la Q2, per a dues hores més tard. Diumenge l’acció començarà a les nou del matí.

LA DADA

23
títols
són els que ha obtingut Toni Bou des del 2007 sumant les dues categories del trial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)