Fórmula 1

El campió s’endú l’última posició preferent del curs

Fórmula 1. Mercedes domina l’entrenament cronometrat del GP d’Abu Dhabi, amb Hamilton al davant del seu company Bottas

Lewis Hamilton ha fet la posició preferent en el GP d’Abu Dhabi al davant del seu company Valtteri Bottas. Els Mercedes han estat els únics a baixar d’1:35 i demà ocuparan la primera línia de la graella en l’últim gran premi del curs. El campió del món ha sumat la segona pole seguida en la recta final del curs, i l’onzena en 21 proves.

La segona línia ha estat per als Ferrari, amb Sebastian Vettel tercer, a tres dècimes de Hamilton, i Kimi Räikkönen quart, a més de mig segon. Daniel Ricciardo i Max Verstappen ocupen la tercera línia, a sis i vuit dècimes del capdavant, respectivament. Els cinc primers començaran la cursa amb el pneumàtic ultratou –l’intermedi de duresa–, després d’haver passat el tall de la Q2 amb aquest compost. En canvi, Verstappen sortirà amb l’hipertou –el més tou–, que té més degradació, la qual cosa podria comprometre la seva estratègia.

La resta del top 10 ha estat per a Romain Grosjean (Haas), Charles Leclerc (Sauber), Esteban Ocon (Force India) i Nico Hülkenberg (Renault).

En la Q2 han quedat eliminats Carlos Sainz (Renault), Marcus Ericsson (Sauber), Kevin Magnussen (Haas), Sergio Pérez (Force India) i Fernando Alonso (McLaren), que sortirà quinzè en el seu últim gran premi.

En la Q1 han caigut els Toro Rosso de Brendon Hartley i Pierre Gasly, Stoffel Vandoorne (McLaren) i els Williams de Serguei Sirotkin i Lance Stroll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)