Ral·lis

Ogier disputarà el mundial de ral·lis amb Toyota

Motor. El francès, sis vegades campió del món, va deixar Citroën i substitueix al recent guanyador del mundial, l’estonià Tänak que marxa a Hyundai

El francès Sébastien Ogier ha fitxat per l’equip Toyota Gazzo Racing per disputar la propera edició del mundial de ral·lis. El sis vegades campió mundial, de 35 anys, va anunciar la setmana passada que no seguia amb la marca Citroën i ara s’ha fet oficial el seu pas a Toyota. Per la seva marxa la marca francesa va anunciar que es retira del mundial. Sébastien Ogier substituirà en la marca japonesa a l’estonià Ott Tänak, recent campió mundial, i que ha decidit marxar a pilotar un Hyundai la propera temporada.

L’equip Toyota ja ha fet oficial els tres pilots de la propera campanya, a banda de Sébastian Ogier també han fitxat al britànic Elfyn Evans, de 30 anys, i el jove fines de 19 anys Kalle Rovanperä, que ve de guanyar el títol de WRC 2 Pro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)