Dakar

DAKAR

Alonso i Coma són segons en la vuitena etapa del Dakar

Motor. Acaben a quatre minuts del francès Serradoni, el guanyador, i fan el seu millor resultat. Sainz i Cruz són quinzens i cedeixen temps, però mantenen el lideratge en la general de cotxes

Fernando Alonso i Marc Coma (Toyota) han finalitzar en la segona posició en la vuitena etapa del Dakar i han aconseguit el seu millor resultat en la present edició, superant la quarta posició que havien aconseguit en la tercera etapa. L’asturià i el català han finalitzar a 4:04 del guanyador, el francès Mathieu Serradoni (Century) que s’ha imposat amb 3h48:23. En la quarta posició han arribat el sud-africà Giniel de Villiers i el català Àlex Haro (Toyota) a 6:29, mentre que els catalans Nani Roma i Dani Oliveras (Borgward) han sigut els desens a 14:33.

El líders de la classificació general de cotxes Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini) han ocupat la quinzena posició a 19:15 dels guanyadors i han cedit temps respecte als seus rivals per la victòria però mantenen la primera posició amb un marge important. El madrileny i el català han cedit més tres minuts enfront el qatarià Nasser Al-Attiah (Toyota), que és el segon, i més de sis enfront el francès Stéphane Peterhansel (Mini), que ocupa el tercer lloc.

En aquesta vuitena etapa no s’ha disputar la competició en motos i quads per la mort del seu company el portuguès Paulo Gonçalves en l’etapa d’ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)