Ral·lis

El Dakar 2021 repetirà a l’Aràbia Saudita però amb especials inèdites

Motor.

La 43a edició de l’Dakar se celebrarà de el 3 al 15 de gener per segona vegada a l’Aràbia Saudita. La sortida i l’arribada de l’edició 2021 se situaran a Jeddah. Un recorregut en bucle, amb una jornada de descans a Ha’il, i la totalitat dels seus trams cronometrats inèdits.

Després de les proves realitzades en 2020, en aquesta ocasió es distribuirà el road-book just abans de l’especial en totes les etapes. També s’han adoptat altres mesures per reduir la velocitat. Es crea el Dakar Classic: una cursa de regularitat amb vehicles dels anys 80 i 90 per retre homenatge a la llegenda del ral·li. Cotxes i camions que van forjar la llegenda del ral·li.

Els equips del Dakar es retrobaran amb els competidors a través de l’e-Dakar Tour que se celebrarà en els pròxims dies: una trobada virtual per a pilots francòfons, anglòfons i àrabs el dia 16 i en castellà el 17. Les inscripcions començaran a registrar a partir del dia 15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)