Fórmula 1

Bottas sortirà primer en el Gran Premi d’Àustria

Motor. Hamilton ocupa el segon lloc i confirma el domini de Mercedes en l’inici d’un mundial de Fórmula 1 comprimit. Verstappen (Red Bull) prendrà la sortida des de la tercera posició

Valtteri Bottas (Mercedes) sortirà demà des del primer lloc de la graella en el Gran Premi d’Àustria, la primera cita del comprimit mundial de Fórmula 1. Tot i una errada en la Q3, el pilot finès ha superat per 12 mil·lèsimes el registre del seu company d’equip, Lewis Hamilton, que haurà d’esperar en una altra ocasió per ampliar el seu rècord de posicions preferents (88). En tot cas, els pilots de Mercedes enceten un nou curs al capdavant del campionat i han estat els únics que han pogut baixar d’1:03 (1:02.939 i 1:02.951) en els 4.813 m del circuit d’Spielberg. El tercer lloc ha estat per al neerlandès Max Verstappen (Red Bull), el vencedor de les dues últimes edicions del Gran Premi d’Àustria, que ha acreditat 1:03.477 i s’ha confirmat com el principal rival de les reivindicatives fletxes negres de Mercedes.

La decepció de la jornada ha estat per a Ferrari, amb Sebastian Vettel (11è), fora de la Q3, i Charles Leclerc, que ha entrat pels pèls (10è en la Q2) i finalment prendrà la sortida en setè lloc (1:03.923), just per davant del McLaren del madrileny Carlos Sainz (1:03.971).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)