Motociclisme

Honda confirma el fitxatge de Pol Espargaró per dos anys

Motor.

Honda ha oficialitzat el fitxatge per dos anys del pilot de Granollers de 29 anys Pol Espargaró, que disputa el mundial de Moto GP amb KTM i que serà el company de Marc Márquez en el conjunt Repsol Honda. Espargaró va ser campió del món de Moto 2 l’any 2013. Paral·lelament, ha fet públic l’acord amb Àlex Márquez, que el curs vinent correrà amb el segon equip de la marca japonesa LCR perquè es pugui adaptar millor a la màxima categoria sense la pressió de la comparació amb el seu germà i ultracampió Marc. Curiosament, Márquez encara no ha debutat amb el primer equip oficial en una temporada absolutament atípica. El mundial de Moto GP arrenca aquest cap de setmana al circuit de Jerez Ángel Nieto.

“El 2021 competiré per Honda i intentaré demostrar el que sóc capaç d’aconseguir amb el mateix esforç i sacrifici, en una nova etapa de la meva vida que promet ser encara més intensa”, ha afirmat Espargaró. Reconeix que “l’any que ve KTM i jo separarem els nostres camins després dels que seran els quatre anys més intensos i bonics de la meva vida. Tot i que en moltes ocasions hem tingut menys armes que els altres, hem lluitat i perseverat junts superant tots els obstacles que un projecte tan nou com aquest ens ha plantejat”.

Espargaró ha tingut paraules d’agraïment per al seu actual equip ja que assegura que són “un equip tècnic i humà format per lluitadors incansables que ho han donat tot sempre”.

El més petit dels germans Espargaró afronta el repte de ser company d’equip de el vigent campió del món de MotoGP, Marc Márquez, amb el qual ja va tenir duels fins a l’última volta tant a Moto2 com a 125 cc, si bé, per ara, reconeix que li queda una temporada amb KTM en què, com sempre “intentaré estar a l’altura d’aquesta gran fàbrica”, afirma Pol Espargaró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)