Fórmula 1

A rebuf de Schumacher

Fórmula 1. Hamilton (Mercedes) es proposa igualar el rècord de 91 triomfs de Schumacher en el GP de Rússia que arrenca avui a Sotxi

L’anglès Lewis Hamilton (Mercedes), líder indiscutible, aspira a igualar en el GP de Rússia a Sotxi –la desena de les disset curses del mundial de F-1– els 91 triomfs de l’alemany Michael Schumacher, que els va arrodonir en el GP de la Xina el 2006 quan tenia 37 anys, dos més que els que té ara el britànic. Falta molt, però és evident que la tendència apunta al setè títol de Hamilton –igualaria Schumacher–, que ha guanyat sis de les nou curses disputades. Al marge del seu company Valtteri Bottas, el neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha estat el pilot més incisiu de la resta la graella, amb una victòria plena de valentia a Silverstone i dues segones places, tot i que arriba a Sotxi tocat després de dues retirades consecutives a Monza i Mugello que l’han deixat despenjat en el tercer lloc amb 110 punts. Hamilton en té 190 i Bottas és segon (135).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)