Motociclisme

Quartararo domina els entrenaments de Moto GP en el GP de França

En Moto 3 Arenas fa el sisè millor temps en el circuit de Le Mans

El líder del mundial de Moto GP, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), ha sigut el més ràpid en els entrenaments del GP de França que s’està disputant en el circuit de Le Mans. En la tercera sessió, amb sol i la pista en condicions, ha marcat un temps d’1:32.319, superant per més d’una dècima al portuguès Miguel Oliveira (KTM) que ha fet 1:32.449. Maverick Viñales (Yamaha), tercer del mundial, ha fet el vuitè temps amb 1:32.648, mentre que Pol Espargaró (KTM) ha acabat novè amb 1:32.660. El segon del mundial, el mallorquí Joan Mir (Suzuki), no ha pogut estar entre els deu millors i haurà de disputar la Q1. Joan Mir ha caigut en els últims minuts i ha acabat amb el dotzè temps (1:32.792).

Albert Arenas (KTM) ha fet el sisè millor registre en els entrenaments de Moto 2 amb 1:42.572. El gironí, segon en el mundial, ha quedat per davant del líder de la categoria, el japonès Ai Ogura (Honda), que ha fet el catorzè temps (1:43.010) i ha evitat haver de disputar la Q1. El més ràpid ha sigut el madrileny Raúl Fernández (KTM) amb un temps d’1:42.153.

El líder del mundial de Moto 2, l’italià Luca Marini (Kalex), ha pogut sortir a la pista després de la seva forta caiguda d’ahir que el va fer passar per l’hospital. Ha fet el novè registre amb 1:37.296. El més ràpid ha estat el nord-americà Joe Roberts (Kalex) amb 1:36.490, mentre que Xavi Vierge (Kalex) ha ocupat l’última plaça classificatòria per la Q2, la catorzena, amb 1:37.442 tot i les dues caigudes que ha partit a l’inici i al final dels entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)