Motociclisme

Fernández fa la seva quarta ‘pole’ en Moto 3 i Arenas sortirà tercer

El gironí no ha aconseguit situar-se en la primera fila de la graella del GP d’Aragó fins a l’última volta

El madrileny Raúl Fernández (KTM) ha fet la seva quarta posició preferent de la temporada en Moto 3 amb un temps d’157.681 i ha tornat a demostrar que és el pilot més ràpid a una sola volta. Albert Arenas, (KTM) el líder del mundial s’ha situat en la primera fila de la graella de sortida al fer el tercer millor registre amb 1:58.191. El gironí no ho ha aconseguit fins a la darrera volta de la qualificació, ja que fins llavors tenia el novè temps. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) sortirà des de la setzena posició ja que ha fet un registre d’1:56.319.

El fred que està fent en el circuit en aquestes dates ha obligat a direcció de carrera a retardar els horaris dels entrenaments i la qualificació. També han canviat els horaris de les tres curses. La primera serà la de Moto 3 que es disputarà a partir de les 12 h, després serà el torn de Moto 2 a les 13:20 h i la de Moto GP tancarà la jornada a partir de les 15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)