Motociclisme

Quartararo és el més ràpid i demostra qui mana en Moto GP

El líder del mundial fa la posició preferent en el GP d’Aragó tot i la forta caiguda que ha patit en els tercers lliures. Viñales sortirà segon

Fabio Quartararo (Yamaha) ha demostrat que és el líder del mundial de Moto GP i el que mana en la màxima categoria. El francès ha sigut el més ràpid en la qualificació amb un temps d’1:47.076 i per quarta vegada en la temporada ha aconseguit la posició preferent. Fabio Quartarao ha caigut en els tercers entrenaments lliures del matí, l’ha tret de la pista en llitera i l’han portat directament al centre mèdic. Tot però ha quedat en un fort cop i molt de dolor que no l’hi han impedit ser el millor.

Maverick Viñales (Yamaha) s’ha quedat a 46 mil·lèsimes de la primera posició amb 1:47.122, però ha confirmat que a més de ser ràpid té un bon ritme de cara a la cursa amb varies voltes properes a aquest temps. Els altres quatre catalans que han disputat la Q2 han estat junts. Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat en una bona novena plaça, mentre que Àlex Rins (Suzuki) ha estat just al seu darrera, amb Àlex Márquez (Honda) en l’onzena posició i Pol Espargaró (KTM) en la dotzena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)