Motociclisme

El valencià Masià venç a Alcanyís, Alcoba és sisè i Arenas, setè

Motor.

El valencià Jaume Masià (Honda) ha tingut sang freda en un final de vertigen i ha guanyat la cursa de Moto 3 del Gran Premi de l’Aragó al circuit de Motorland d’Alcanyís aprofitant la major velocitat punta de la seva moto per davant del sud-africà Darryn Binder (KTM) i del madrileny Raúl Fernández (KTM). El pilot gironí Albert Arenas (KTM), que continua líder del mundial i fins i tot augmenta l’avantatge, que era de sis punts i ara és de 13 sobre el japonès Ai Ogura (14è), ha acabat setè després d’un final desgraciat quan optava a tot, mentre que el tortosí Jeremy Alcoba (Honda), que ha fet una cursa de gran nivell, ha finalitzat en la sisena posició.

Arenas li ha pispat la sortida al poleman Raül Fernandez (KTM), però el madrileny ha reaccionat de seguida i ha recuperat el primer lloc, imprimint un ritme molt alt per trencar la cursa. S’ha format un grup selectiu de quatre pilots en què també hi eren el japonès Tatsuki Suzuki (Honda) i l’italià Romano Fenati (Husqvarna) i que ha adquirit un marge de mig segon. Tot i amb això, més tard s’hi ha afegit el sud-africà Darryn Binder (KTM), que ha arribat molt for i fins i tot ha arribat a ser primer. Un segon grup de tres pilots, amb el tortosí Jeremy Alcoba (Honda), el valencià Jaume Masià (Honda) i l’escocès John McPhee (Honda), han retallat temps progressivament. Quan encara faltaven nou voltes, la cursa s’ha reiniciat amb un reagrupament de vuit pilots que continuava liderant Fernández i tot per decidir. Arenas, que tenia ben per darrera els seus principals rivals en la general del campionat, ha atacat i s’ha posat primer però Fernández ha reaccionat. El gironí era tercer rere Masia i el líder Fernández a tres voltes de la conclusió. Masià també ha estat líder provisional. I el debutant Alcoba ha atacat a dues voltes i ha ascendit fins al tercer lloc. Arenas ha perdut la traçada en la darrera volta i ha trepitjat verd perdent totes les seves possibilitats. Una llàstima. Ha acabat setè. Masià, que pilota un coet que aquest cap de setmana ha establert el rècord de velocitat, ha aguantat l’acceleració de Binder, segon, en els metres finals. Fernández, de 19 anys, ha aconseguit amb el tercer lloc el primer podi de la seva trajectòria després d’haver dut el pes durant tota la cursa i d’haver perdut dues posicions en la frenada del penúltim revolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)