Fórmula 1

Bottas marca els millors registres en la primera jornada a Portimão

Motor. Verstappen ha estat segon abans d’envestir Stroll en un incident que s’està investigant, mentre que Hamilton no ha pogut passar del vuitè lloc

El finès Valtteri Bottas (Mercedes) ha millorat en la segona sessió lliure el registre matinal de la primera jornada del Gran Premi de Portugal de F1, que ha tingut molts incidents. Per darrera de Bottas s’ha situat el neerlandès Max Verstappen (Red Bull), que era segon abans d’emportar-se per davant a Lance Stroll (Racing Point), un incident que s’està investigant. Superat l’equador de la segona sessió, els entrenaments ja s’havien hagut d’aturar durant un quart d’hora per l’incendi del monoplaça de Pierre Gasly (Alpha Tauri) a causa d’una avaria. L’incident no ha tingut conseqüències físiques per al pilot que ha pogut abandonar el vehicle pel seu propi peu. Amb tots aquests contratemps, el vigent campió i líder del mundial Lewis Hamilton (Mercedes) no ha pogut passar de la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)