Fórmula 1

Bottas fa la‘pole’ a Imola i deixa a una dècima Hamilton

El finès sortira per quarta vegada aquesta temporada des del primer lloc de la graella de sortida

Valtteri Bottas (Mercedes) sortirà des de la posició preferent en el GP de l’Emília-Romanya després de superar en la qualificació al seu company d’equip Lewis Hamilton per una dècima. El finès ha marcat 1:13.609, superant la volta ràpida que acabava de fer l'anglès just davant seu amb 1:13.706. Valtteri Bottas ha tingut problemes en la Q1 perquè l’hi han anul·lat el seu temps per anar més enllà dels límits de la pista, i ha hagut de tornar a sortir i intentar fer una volta ràpida. Ha fet el millor registre i ho ha repetit en la Q2 i en la Q3 per dominar tota la qualificació. Amb el segon lloc de Lewis Hamilton els Mercedes ocuparan la primera línia de la graella per onzena vegada en tretze curses. En aquest Gran Premi Mercedes pot aconseguit el títol de constructors si suma onze unts, i amb els dos primers llocs en la sortida en una pista on costa avançar ha fet un pas endavant.

La tercera posició ha sigut per a Max Verstappen (Red Bull) amb 1:14.176. El neerlandès ha tingut problemes amb el motor en la Q2 i s’ha passat molta estona al box fent reparacions. Al final ha pogut fer la volta per classificar-se per la Q3 en el darrer instant. El madrileny Carlos Sainz ha acabat amb el desè millor temps (1:14.911).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)