Més motor

La marca gironina Gas Gas farà el salt al mundial de Moto3 el 2021

Des del 2019 és propietat del fabricant austríac KTM, dominador del campionat els últims anys

L’Aspar Team disputarà el mundial de Moto3 de l’any 2021 amb la marca gironina Gas Gas, propietat del fabricant austríac KTM, in dels gegants del campionat del món. Gas Gas va ser adquirida pels austríacs el setembre del 2019 amb la intenció de rellançar-la el món de la competició.

Per primer cop Gas Gas, històricament lligada al trial, l’enduro i els raids, disposarà de motos de competició en proves de velocitat de circuit. Els pilots d’aquest nou projecte de l’Aspar Team seran Sergio Garcia i Izan Guevara. L’equip és propietat de Jorge Martínez “Aspar” i en el mundial actual el seu pilot gironí, Albert Arenas, està lluitant per guanyar el títol de Moto3 amb la seva KTM.

El director general de KTM, Hubert Trunkenpolz, ha justificat l’aposta per Gas Gas: “És una marca llegendària que fonamenta la seva passió en la competició. És absolutament apropiat pensar en el mundial de Moto3 com una nova i excitant categoria en què competir i també en la de promocionar la marca, fora de les disciplines off-Road per les quals és ben coneguda”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)