Motociclisme

Arenas sortirà sisè, per darrera d’Ogura, en el GP de Portugal

El gran rival del gironí en la lluita del títol mundial de Moto3 estarà just al seu davant. Alcoba ocupa la segona posició de la graella

Albert Arenas (KTM) sortirà des de la sisena posició de la graella de sortida del GP de Portugal, just per darrera del seu gran rival en la lluita pel títol mundial de Moto3, el japonès Ai Ogura (Honda). El gironí (1:48.478) ha sortit massa tard en l’última tanda per fer la volta ràpida i tot el grup en que anava han vist la bandera a quadres de final de qualificació uns segons abans d’iniciar la seva última volta ràpida. Ai Ogura que havia superat la Q1, ha aconseguit el seu millor temps (1.48.366) en la darrera volta i s’ha situat cinquè, ja que fins llavors estava allunyat dels primers llocs. El tercer aspirant al títol, l’italià Tony Arbolino (Honda), no ha superat la Q1 i ocuparà la 27a posició en la graella.

La posició preferent de Moto3 ha sigut pel madrileny Raúl Fernández (KTM) que ha fet un temps d’1:48.051 i sortirà en la primera plaça per sisena vegada aquesta temporada. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha aconseguit el seu millor resultat en una qualificació i ha ocupat la segona posició (1:48.236).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)