Motociclisme

Albert Arenas, campió del món de Moto3

Motor.

El gironí Albert Arenas (KTM) és el nou campió del món de Moto3 després d’acabar 12è en l’últim gran premi de l’any a Portimão en una cursa duríssima en què ha patit de valent en les dues últimes voltes davant l’atac dels seus principals rivals, Arbolino, que ha quedat cinquè, i Ogura, vuitè. Arenas ha estat pràcticament sempre per davant controlant la situació dels seus rivals però en les últimes voltes el desgast dels pneumàtics i el risc que han pres el mateix Ogura i pilots que no es jugaven el títol l’han enviat gairebé fora de la pista en la darrera volta.

El vencedor de la cursa ha estat Raúl Fernández, en solitari, mentre que el tortosí Jeromy Alcoba, tercer, ha fet el seu primer podi en el campionat.

Arenas és l’onzè campió del món català rere Marc Márquez, Dani Pedrosa, Àlex Crivillé, Sito Pons, Àlex Márquez, Toni Elias, Pol Espargaró, Tito Rabat, Emili Alzamora i Maverick Viñales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)