Motociclisme

Oliveira domina de cap a cap en MotoGP a Portimão

Motor.

Miguel Oliveira (KTM) ha fet bons els pronòstics a Portimão en un circuit que coneix des de fa anys i ha celebrat la seva segona victòria en MotoGP després de protagonitzar una cursa gairebé perfecte en què ha dominat de principi a final. Jack Miller ha avançat en l’últim revolt Morbidelli (Yamaha) i ha estat el millor pilot de Ducati, que s’ha fet amb el seu segon títol de constructors en la història de la categoria. Pol Espargaró (KTM), que ha sortit novè, ha remuntat fins el cinquè lloc i s’ha acomiadat de l’equip amb el cinquè lloc del mundial, el seu millor resultat a la categoria. Va ser sisè amb Yamaha el 204 en el seu debut en la categoria. El 2021 fa el salt a l’equip oficial d’Honda.

El campió del món, Joan Mir (Suzuki), ha abandonat i seu company Àlex Rins, 15è, ha confirmat el tercer lloc en el mundial, també el seu millor resultat en una temporada marcada per la baixa de Marc Márquez i l’esfondrament de les Yamaha en al segona part del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)