Motociclisme

La marca catalana Rieju fa el salt al Dakar

Motor.

El fabricant català de motos Rieju, amb seu a Figueres, debutarà en el proper ral·li Dakar en la categoria Elit de la mà dels experimentats Joan Pedrero i Oriol Mena i del debutant Marc Calmet. Les noves motos seran subministrades per l’equip FN Speed ja que Rieju, segons ha explicat el fabricant, realitza aquesta primera incursió per testar les necessitats de futurs models propis.

El ral·li es disputarà del 3 al 15 de fener a l’Aràbia Saudita amb 108 pilots. La intenció de la marca és guanyar projecció internacional i que la duresa del ral·li permeti veure com es comporten els models en condicions extres per ampliar l’actual gamma de otos de gran cilindrada.

Rieu posseeix des del març passat la propietat intel·lectual i industrial de la plataforma Gas Gas en la modalitat d’enduro.

En la categoria Elit, Pedrero viurà el seu tercer Dakar en motos, després de ser setè el 2018 i novè el 2019, i Mena, el tretzè, amb el cinquè lloc del 2011 i el 2013 com a millors resultats.

“S’ha treballat molts mesos en el projecte, i l’ambició és fer un Top 10 però, sobretot, que els tres pilots arribin a la línia de meta”, ha assegurat el responsable de carreres de Rieju, Miquel García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)