Fórmula 1

Mercedes domina els primers lliures de Bahrain en que tothom fa moltes proves

Hamilton treu mig segon al seu company d’equip Bottas i gairebé un al Racing Point de Pérez, tercer. Sainz ocupa el quart lloc

La primera sessió d’entrenaments lliures del GP de Bahrain no ha tingut cap sorpresa i els dos Mercedes han començat a marcar els millors temps des de l’inici i han finalitzat igual. Els equips s’han dedicat a fer moltes proves en els seus vehicles, i a això s’ha afegit que Pirelli els hi ha proporcionat dos compostos de pneumàtics dels que es faran servir l’any 2021 i els equips els han hagut de provar.

Lewis Hamilton ha fet un millor registre d’1:29.033 i juntament amb el seu company Valtteri Bottas (1:29.482) han sigut els únics que han baixat del minut i mig. El britànic ha superat al finès per gairebé mig segon, mentre que n’ha tret gairebé un (0.967) al tercer, el mexicà Sergio Pérez (Racing Point) que ha fet 1:30.000. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha acabat quart amb 1:30.018.

Max Verstappen (Red Bull) només ha fet el sisè temps (1:30.294) a 1.2 segons de Hamilton, però s’ha passat molt de temps en el box perquè ha fet una virolla i ha rodat la meitat de voltes que el campió mundial. En aquesta primera sessió de lliures han tingut l’ocasió de rodar l’israelià Roy Nissany amb el Williams i el polonès Robert Kubica amb l’Alfa Romeo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)