Fórmula 1

Hamilton, el més ràpid

Fórmula 1. El britànic fa el millor temps i comparteix protagonisme amb Albon pel seu accident i amb un gos que entra a la pista

Lewis Hamilton (Mercedes) va acabar el primer dia d’entrenaments lliures del GP de Bahrain amb el millor temps amb 1:28.971, tres dècimes millor que el neerlandès Max Verstappen (Red Bull), que amb els seus 1:29.318 va liderar durant molts minuts la segona sessió de la tarda. El britànic, que ja havia estat el millor al matí, no va fer la seva millor volta fins a uns deu minuts del final de la sessió. Els equips es van dedicar a fer moltes proves, i també van provar un parell de compostos de pneumàtics de cara a l’any 2021 que els va proporcionar Pirelli.

Els entrenaments de la tarda al circuit de Sakhir van resultar alterats per l’aparició de dues banderes vermelles que van aturar la sessió. La primera va ser motivada per l’accident d’Alexander Albon, que va esmicolar el seu Red Bull quan faltaven uns 40 minuts per acabar. Tot just quan els vehicles van tornar a iniciar la sessió i encara no havien fet ni una volta, va arribar una segona bandera vermella perquè un gos va entrar a la pista. El gos va marxar per ell mateix i es van poder completar els darrers 26 minuts d’entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)