Fórmula 1

Hamilton suma la desena posició preferent de l’any

El britànic fa el rècord de la pista en el GP de Bahrain i supera per gairebé tres dècimes a Bottas, que completa l’onzè doblet de Mercedes en la qualificació

Lewis Hamilton i el seu Mercedes s’han tornat a mostrar intractables i ha aconseguit la seva desena posició preferent de l’any. El britànic ha marcat un nou rècord de la pista de Sakhir en el GP de Bahrain amb un temps d’1:27.264. Valtteri Bottas s’ha quedat a gairebé tres dècimes, però ha ocupat la segona posició i ha completat l’onzè doblet de la temporada de Mercedes en la qualificació. La segona línia de la graella de sortida l’ocuparan els dos Red Bull, Max Verstappen ha fet el tercer temps a quatre dècimes del campió mundial (1:27.678), mentre que Alexander Albon s’ha oblidat de l’accident de divendres i ha acabat quart, però a un segon del britànic (1:28.274).

Els Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc, que havien fer la posició preferent en aquest Gran Premi els dos darrers anys, s’han quedat en la Q2 i sortiran onzè i dotzè respectivament. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha fet una virolla en la Q2 per un problema en la caixa de canvis, ha provocat una bandera vermella, i sortirà des de la quinzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)