Fórmula 1

Grosjean està molt agraït a l’halo

Fórmula 1. El francès no té res trencat, les cremades a les mans són lleus i podria sortir avui de l’hospital. L’equip Haas tria Pietro Fittipaldi, net del mític Emerson Fittipaldi, com a substitut

Romain Grosjean podria sortir avui de l’hospital després de l’espectacular accident que va tenir en la primera volta del GP de Bahrain de Fórmula 1. L’equip Haas va penjar un vídeo en què es veu Romain Grosjean amb les mans molt embenades i en què el pilot diu que es troba bé i dona les gràcies per les mesures de seguretat i en especial a l’halo. “Estic bé. Bé, bastant bé!”, va dir Grosjean des del llit de l’hospital, i va manifestar: “Fa uns anys no estava a favor de l’halo, però és el millor que hem introduït a la F1. Sense ell avui no podria parlar amb vosaltres. Gràcies a tot el personal mèdic, tant a la pista com a l’hospital.”

Tot i l’espectacularitat de l’accident, en què el monoplaça es va partir per la meitat i la part de davant, amb el pilot a dins, va passar entre les tanques de protecció i es va incendiar, les mesures de seguretat van funcionar bé, el pilot no es va trencar res i només es va fer cremades lleus a les mans.

L’equip Haas ja ha triat el substitut de Romain Grosjean per al GP de Sakhir de diumenge vinent. Serà el brasiler Pietro Fittipaldi, pilot de proves i reserva de l’equip. Pietro Fittipaldi, de 24 anys, és el net del mític pilot de fórmula 1 Emerson Fittipaldi, que va ser dues vegades campió mundial. Ha estat present en gairebé totes les curses per si havia de substituir algú per algun cas de Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)