Fórmula 1

George Russell substituirà Hamilton en el GP de Skahir

El campió mundial va donar positiu per Covid-19 dimarts i el seu lloc a Mercedes l’ocuparà el fins ara el pilot de Williams

L’equip Mercedes ha anunciat que George Russell serà el substitut de Lewis Hamilton en el GP de Sakhir que es disputarà aquest cap de setmana. El set vegades campió mundial de Fórmula 1 va donar positiu per coronavirus aquest dimarts. George Russell, de 22 anys, ha estat alliberat per Williams Racing, equip associat a Mercedes i amb el que ha estat disputant el mundial, per córrer a Bahrain la penúltima prova de la temporada. El lloc que deixa l’anglès a Williams l’ocuparà en aquest Gran Premi el seu compatriota Jack Aitken.

George Russell és pilot de Williams Racing des 2019 després d’un pas reeixit per GP3 i Fórmula 2. Jack Aitken, el seu substitut a Williams, és reserva de l’equip i debutarà en Fórmula 1. Lewis Hamilton continua en quarantena després de donar positiu per Covid-19 dimarts. El campió mundial només presenta símptomes lleus de la malaltia i estarà deu dies aïllat seguint els protocols sanitaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)