Fórmula 1

Verstappen dona una lliçó als Mercedes a Abu Dhabi

Motor.

Marx Verstappen (Red Bull) s’ha imposat en el darrer gran premi de la temporada de F-1, a Abu Dhabi, superant àmpliament els grans dominadors del campionat, els Mercedes Valteri Bottas i Lewis Hamilton, el campió del 2020 que ha conduït en inferioritat de condicions després d’haver superat la Covid-19. Bottas ha salvat per nou punts el subcampionat del món al davant de Verstappen. Lando Norris i Carlos Sainz, cinquè i sisè, han donat un preuat tercer lloc en el mundial de constructors a McLaren al davant de Racing Point.

Verstappen ha dominat la cursa des de la sortida i ha aprofitat, com la majoria dels pilots, una avaria de Checo Pérez (Racing Point), el vencedor del gran premi de Sakhir, per entrar al box, posar pneumàtics durs i resistir sense errors fins al final. Ricciardo (Renault) ha impedit en la volta final que el pilot de Red Bull hagi fet el gran slam, o sigui pole, victòria i volta ràpida. És la desena victòria de Verstappen a la F-1 des del seu debut a la competició el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)